Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Gara mocanitei din Sovata
Asa aratau gara si linia din Sovata in 2010 . Astazi lucrurile s-au schimbat nesperat in bine, salvarea venind din partea unor investitoti din judetul mures care au reamenajat momentan linia si au pus in functiune mocanita intre Sovata si Campul Cetatii .
DSC00603.JPG
DSC00604.JPG
DSC00609.JPG
DSC00610.JPG
DSC00624.JPG
DSC00635.JPG
DSC00638.JPG
DSC00637.JPG
DSC00632.JPG
DSC00616.JPG
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one