Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Miscare multa si optimism
Depoul din Tg.Mures a fost multa vreme subiect de inventar atat la nivelul administratorilor cat si la nivelul pasionatilor pe forumuri . De la an la an numarul locomotivelor diesel si a vagoanelor scadea dramatic lasand impresia ca in cativa ani cladirea si curtea depoului nu va mai avea ce sa adoposteasca . \

Cu siguranta pozele de mai jos va vor lasa impresia ca lucrurile se imbunatatesc .
DSC01298.JPG
DSC01297.JPG
DSC01299.JPG
DSC01300.JPG
DSC01293.JPG
DSC01275.JPG
DSC01274.JPG
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one