Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Mocanita revine la Sovata

Dupa 14 ani de asteptare iubitorii mocanitei pot din nou sa se bucure de o calatorie cu vestitul tren la Sovata . Momentan a fost reabilitat tronsonul dintre Sovata si Campul Cetatii (aprox 14 km), durata unei calatorii fiind de 2 ore (dus-intors) . Pretul biletelor este 30 Ron pentru adulti si 15 Ron pentru copii .
Mocanita Mureseana revine la Mihesul de Campie . Pana in prezent au fost reabilitati 2 km din tronsonul Mihesul de Campie - Band si se asteapta ca la anul sa fie finalizat tot traseul . Asadar cei pasionati de mocanita, cei dornici de aventura sau iubitorii de peisaje pitoresti vor avea curand sansa de a calatori din nou cu mocanita printre lacurile de la Saulia .
08/06/2011 18:58:59
alistarosso
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one