Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

23 Iunie : cu Mocanita intre Raciu si Teaca

Sambata - 23 Iunie, Mocanita va invita la redeschiderea linei dintre Raciu si Teaca
Dupa 1 an de munca pentru refacerea liniei dintre cele doua localitati ardelene a venit ziua inaugurarii liniei redeschise in scop turistic pentru plimbari cu Mocanita . Traseul cu o lungime de 35 km va ofera o imagine pitoreasca a satului ardelean si a zonei de deal, imagine care cu siguranta va va desprinde de agitatia orasului si de sarcinile cotidiene .

Mocanita va asteapta asadar Sambata, 23 Iunie, ora 9:00 la Raciu pentru a-i umple vagoanele cursei inaugurale .

Detalii gasiti pe http://www.mocanitamures.webgarden.ro/ .
promo start.bmp
06/18/2012 13:03:14
alistarosso
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one