Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Mocanita revine intre Raciu si Teaca

Sambata, 23 Iunie - Mocanita revine intre Raciu si Teaca
Dupa o pauza de 15 ani in care garile localitatilor strabatute de micutul tren au fost lasate uitarii de calatorii localnici, Mocanita se va face auzita din nou incepand din 23 Iunie pe linia ce leaga localitatile Raciu (Jud. Mures) si Teaca (Jud. Bistrita Nasaud) .

Traseul de 35 km a fost refacut dupa o munca grea care a durat mai bine de un an de zile, devenind astfel cel mai lung traseu de cale ferata ingusta redeschis in scop turistic din Romania .

Mocanita va asteapta asadar sambata dimineata la ora 9:00 in gara CF din Raciu pentru calatoria inaugurala .
promo start.bmp
06/18/2012 00:05:07
alistarosso
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one