Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Mocanita revine la Mihes

La Mihes renaste Mocanita Mureseana

Dupa furturi repetate, gari devastate, treceri la nivel cu soseaua desfiintate si multe alte incercari, caile ferate inguste muresene incep sa prinda viata . Din gara si pana la punctul in care linia a fost refacuta (aproximativ 2 km) am batut la pas tronsonul (cu o privesliste pitoreasca) - concluzia trasa - se vede lumina de la capatul tunelului pentru Mocanita Mureseana . Se doreste ca la anul tronsonul Band - Mihesul de Campie sa fie reabilitat integral . Pozele vorbesc de la sine .
DSC_0345.jpg
DSC_0348.jpg
DSC_0351.jpg
DSC_0352.jpg
DSC_0353.jpg
DSC_0356.jpg
DSC_0361.jpg
DSC_0362.jpg
DSC_0364.jpg
DSC_0366.jpg
DSC_0372.jpg
DSC_0374.jpg
DSC_0376.jpg
DSC_0380.jpg
DSC_0382.jpg
DSC_0383 (1).jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one