Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Cursa inaugurala din Teaca
Prima plimbare cu Mocanita intre Teaca si Raciu pe cel mai lung tronson de cale ferata ingusta reabilitat pentru turism din Romania va avea loc sambata 23 Iunie din gara Teaca si nu din gara Raciu cum s-a stabilit initial .

Din Tg.Mures se ajunge la Teaca pe DN15 pana la Reghin si DN15A (E578) - drumul spre Bistrita . Distanta este de 58 km si se parcurge cu masina in 60 de minute .

Din Bistrita se ajunge la Teaca pe DN15 (E578) . Distanta este de 33 km si se parcurge cu masina in 35 de minute .

Pentru detalii suplimentare puteti scrie pe mocanitamureseana@gmail.com sau puteti suna la 0365.437.051
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one