Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Inaugurarea liniei Raciu - Teaca
promo start.bmp
Dupa mai bine de 1 an de la demararea lucrarilor de refacere a liniei ferate inguste ce leaga localitatile Raciu (Jud. Mures) de Teaca (Jud. Bistrita Nasaud) a venit momentul inaugurarii .

Asadar, sambata 23 iunie, Mocanita Mureseana invita alaturi de cei care au realizat acest proiect pe toti iubitorii trenurilor si in special ai Mocanitei pentru a strabate pentru prima data de la inchiderea liniei in 1997 la calatoria de redeschidere a acestei linii .
DSC01467.JPG
Mocanita va pleca sambata din Teaca la ora 9:00, urmand ca intoarcerea sa fie in jurul orei 17:00 . Incepand din 23 Iunie, Mocanita ca circula intre Teaca si Raciu regulat in fiecare weekend iar in cursul saptamanii vor fi doar curse speciale (grupuri programate) .
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one