Autor

Autor

Nu sunt vreun angajat cfr si nici vreun nostalgic care a trait pe langa vreo linie ingusta . Lucrez intr-un domeniu total opus si aceasta pasiune fata de trenuri am mostenit-o din copilarie, fara a avea pe cineva cunoscut in domeniu .Tot ce incerc prin acest site este sa adun la un loc cat mai multe informatii despre ceea ce a fost si inca mai exista - partial - din liniile ferate inguste din judetul Mures . Pasiunea si interesul fata de soarta acestui fost mijloc de transport, care se afla in coma profunda de peste 10 ani, stau la baza formarii acestui site . Probabil ca cei care vor vizita acest site sunt persoane care au o pasiune comuna sau care doresc sa afle noutati despre ceea ce candva era un mijloc de transport important in judetul Mures .

Tinand cont ca nu lucrez nici in CFR si nici nu sunt un IT-ist de profesie imi cer scuze daca unele aspecte sunt neclare sau incorecte si accept orice completare sau corectare pe email mocanitamureseana@gmail.com .
Aici gasiti cateva forumuri din tara unde se discuta aspecte legate de mocanita mureseana
DSC00228.JPG

Caile Ferate Inguste Muresene

Evenimente

Dupa ce am asistat anul trecut la revenirea Mocanitei pe tronsonul Sovata - Campul Cetatii si am auzit-o si am vazut-o operand manevre in zona depoului Tg.Mures, Batranul Tren a ajuns in finalul lunii mai si la Teaca, unde spre surprinderea localnicilor care au uitat de 17 ani cum este sa se opreasca un tren in gara lor, Mocanita a iesit de la naftalina aratandu-le ca unele lucruri imposibile devin posibile atunci cand vointa si pasiunea se imbina in atingerea unui scop .
trecerea la nivel cu calea ferata normala.jpg
Recieve news about this website directly to your mailbox
Informatia naste interesul . Interesul naste proiecte .
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one